експресбанк Моля изчакайте

Новини

 • Допълнителни мерки за безопасност при посещения в клоновете на Експресбанк

  Експресбанк информира, че въвежда и предприема допълнителни мерки и действия за повишаване безопасността на клиентите и служителите, при посещения в клонова мрежа:

  • Въвежда се режим на контролиран достъп до банковите салони при спазване на достатъчна физическа дистанция от 2 метра между чакащи, обслужвани клиенти и обслужващ персонал.
  • Освен инструкциите, които служителите използват за информиране на клиентите, са подготвени и специални материали (постери и информационни стикери) със съвети и инструкции за безопасност, които в най-кратък срок ще са разположени в обектите.
  • В по-големите офиси,  съобразено с възможностите, гишетата за обслужване се организират през едно.
  • Офисите с удължено работно време преминават в режим на работа с клиенти от 8:30 до 17:00 ч. от понеделник до петък. Някои от офисите в мрежата ни ще работят с допълнително намалено работно време, както и някои временно няма да обслужват клиенти. За актуална информация, моля да следите интернет сайта, както и да се свързвате с Инфо центъра на банката.
  • Всички наши служители обслужват клиенти с предпазни средства (маски, ръкавици, дезинфекционни материали).
  • Увеличава се честотата на почистване на служебните помещения и зоните за обслужване на клиенти с дезинфекционни средства и препарати. В по-големите офиси е възможно да се преустанови обслужването за около 30 минути, за да се извърши дезинфекция на помещенията.

  Експресбанк съветва всички свои клиенти да посещават клоновата мрежа само в случай на крайна необходимост и им препоръчва да се възползват максимално от възможностите на електронните канали за банкиране BankOn Web, BankOn Web Pro и BankOn Mobile, да използват своите банкови карти за безкасови плащания, както и да се обръщат за съдействие към Инфо центъра на банката: 0700 17 888 / *7888 (за мобилни устройства), имейл адрес: contact@expressbank.bg

   Уверяваме нашите клиенти, че мрежата от банкомати, електронната ни система за банкиране и системата за плащания, функционират напълно нормално и са устойчиви на сериозни натоварвания. Всички наши клиенти трябва да бъдат спокойни, че ще имат постоянен достъп до своите средства чрез банковите си карти или електронните канали за банкови услуги.

  За актуална информация, моля, следете нашия уебсайт и страниците ни в социалните мрежи.