експресбанк Моля изчакайте
Ценности

Експресбанк развива партньорски взаимоотношения с клиентите си, които могат да се възползват от експертните умения на нейните специалисти и от широката гама от инвестиционни възможности, подкрепени от международния опит на Групата Експресбанк.

ƒ Опит, професионализъм и ефективност

Чрез синергията с Групата Експресбанк, Експресбанк черпи опит от най-добрите практики, умения и професионализъм на експерти от цял свят, за да Ви предложи персонализирани и висококачествени продукти, които да отговорят на Вашите индивидуални нужди и желания.

 

Постоянство, стабилност, лидерство

 

ƒ Изкуство да изслушваш и разбираш

Ние сме на Ваше разположение, за да Ви изслушаме внимателно, да предвидим и да разберем Вашите финансови нужди. Нашият стремеж е да Ви представим най-добрите възможности, които се отварят пред Вас, и да Ви помогнем при взимането на оптимални решения.

 

Основната ни цел е Вашето удовлетворение. За да го постигнем, ние трябва да Ви докажем, че можете да ни се доверите.  Вече сме спечелили доверието на повече от 360 000 клиенти. Какво по-добро признание от това?

 

Готови да изслушваме, подготвени
да създадем индивидуални предложения

 

ƒ Дискретност и поверителност

Информацията, която споделяте с нас, няма цена. Ето защо ценностите „дискретност и поверителност” са неразделна част от нашето мото, което е отразено в нашия изключителен модел на обслужване: контакт само с личен банков консултант в специално предназначени офиси „Престиж”.

 

Близост, грижа, активност

 

 

Нашите задължения: Вашите интереси
Нашият ангажимент: Качество и широка гама от услуги

 тест