експресбанк Моля изчакайте
 

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ОНЛАЙН СЕГА

Попълнете коректно своето кратко онлайн заявление с необходимите данни. Веднага след като го обработим, консултант "Жилищни и ипотечни кредити" ще се свърже с Вас на посочения от Вас телефон и ще Ви предостави допълнителна информация по вашето конкретно запитване.

Лични данни:

Данни за контакт:

Вие желаете да ползвате жилищния кредит за:


Параметри на кредита:

Трудов стаж:

Нетен осигурителен доход ?:

Клиент ли сте на Експресбанк?:

Декларация:

  1. С настоящото декларирам, че информацията, която съм дал е точна и вярна. Запознат съм и потвърждавам, че прочетох и разбрах записаното в документа „ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА СЪГЛАСИЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ ЗА КРЕДИТНИ ПРОВЕРКИ ПО ОНЛАЙН ИСКАНЕ ЗА ЖИЛИЩЕН КРЕДИТ”. Потвърждавам, че съм съгласен личните ми данни да бъдат обработвани от "Експресбанк" АД по описания в документа начин и за целите посочени в него, а именно за преценка на моята кредитоспособност и да не бъдат използвани за директен маркетинг.

Съгласие:

  1. *Запознат съм и потвърждавам, че съм съгласен с „ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА СЪГЛАСИЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ ЗА КРЕДИТНИ ПРОВЕРКИ ПО ОНЛАЙН ИСКАНЕ ЗА ЖИЛИЩЕН КРЕДИТ”

Можете да се свържете с мен:

Код за проверка :

Всички полета маркирани с * са задължителни.


С натискане на бутон „Кандидатствай сега” бихте могли да кандидатствате онлайн за избрания от Вас кредит, като на база предоставената от Вас чрез този сайт информация можете да получите предварителен отговор за възможността да получите кредита.


Информиран съм, че "Експресбанк" АД със седалище гр. Варна и адрес на управление бул. "Владислав Варненчик" 92, ЕИК 813071350, е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Давам съгласието си горепосочените лични данни да бъдат обект на обработка от страна на "Експресбанк" АД, за да може банков служител да се свърже с мен. Информиран съм, че имам право на достъп до предоставените от мен лични данни, както и право на коригиране на тези данни. Предоставянето на лични данни има доброволен характер.