експресбанк Моля изчакайте
EN

Новини

 • Тарифа за индивидуални клиенти

  Уважаеми клиенти, Представяме на Вашето внимание допълнение и уточнение към обявените промени в тарифата за индивидуални клиенти, анонсирани на 18.7.2019 г.:

 • Празнично работно време

  Уважаеми клиенти, Във връзка с предстоящия официален празник, бихме желали да Ви информираме, че офисите на банката няма да работят на 06.09.2019 г. (петък) и 07.09.2019 г. (събота).

 • Банка ДСК и Експресбанк подкрепят заедно първия в България Агро Хекатон

  AgriTechHack е уникално за България събитие, където високите технологии и земеделието се срещат Първият съвместен проект на Експресбанк и Банка ДСК e в подкрепа на изграждането на модерно, високо технологично и напълно цифровизирано земеделие на бъдещето в България

 • Стартира подновяването на автобусния парк на община Враца с финансиране от Фонд за градско развитие АД и ОТП Лизинг ЕООД

  В началото на м.август, „Тролейбусен транспорт Враца“ ЕООД получи финансиране от 2 711 750 лв. под формата на финансов лизинг от „ОТП Лизинг“ ЕООД, дъщерно дружество на Експресбанк. Част от ресурса е осигурен по линия на финансов инструмент на Регионален фонд за градско развитие АД, съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г., Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ и предоставен с помощта на Фонд на фондовете.

 • Промени в Тарифата за корпоративни клиенти в сила от 01.09.2019 г.

  Уважаеми клиенти, Бихме искали да Ви съобщим, че считано от 01.09.2019 г., предстои да влязат в сила промени по Тарифата за корпоративни клиенти на Експресбанк АД. Повече детайли относно предстоящите промени можете да намерите тук: