експресбанк Моля изчакайте

                             Доброволчество

 

 

Ние, служителите в  Експресбанк  също сме силно ангажирани с доброволчество.

„Научи се да даряваш“ на Български дарителски форум е една от каузите, подкрепяни от служителите на дружеството. Тя дава шанс на децата да се докоснат в училище до основните принципи и механизми на дарителството и доброволчеството. Даваме отговор на въпроси „какво е бюджет“, „как се прави благотворителна кампания“, „какво означава да даряваш“, „как можеш да дариш“ и най-вече, „какво можеш да дариш“.

 

 

Всяка година дамите от нашата банка се обединяват около кауза, подкрепяйки деца и жени в нужда. Закупуването на терапевтичен трамплин и люлка във Фондация „Карин дом“, пътуващ кемпер за Фондация „Една от 8“, изграждането на детска площадка пред ИСУЛ и осигуряването на материали за арт-терапии на онкоболни деца са само част от каузите, които сме подкрепяли.

 

 

Благотворителните базари по Коледа и 1-и март са други традиционни инициативи, с които подпомагаме различни организации. Участваме и в най-големия благотворителен базар в България, организиран от Международният женски клуб.

 

 

Всяка година, над 200 служители на Експресбанк спортуват заедно.  като са обединени от обща цел или предизвикателство в името на благотворителността и солидарността.   

През годините сме подкрепили фондация „Подарете книга“, програма „Научи се да даряваш“ на Български Дарителски Форум, а през 2017-а застанахме зад Български Фонд на Жените, благодарение на които стартирахме новата програма „Шанс за невидимите супер майки“. Проектът предвижда да се инвестира в професионалното развитие на самотни майки, чрез осигуряване на стипендии за преквалификация и повишаване на квалификацията им, за да се осигури спокойно бъдеще за тях и децата им. Две поредни години, служителите се обединяват именно в подкрепа на тази каузи в Деня на спорта.